Thread Closed 
The Killing Dance
19 Jan 2011, 13:10
[justify]" Iti aduci aminte cand ai scris acest catec pentru William? Iti aduci aminte cand mi l-ai cantat pentru a afla daca imi place?" intreba Derek punandu-i mana pe stomac
Fata isi intoarse privirea catre el si ii indeparta toate suvitele de par de pe fata. " Imi aduc aminte" zise ea
" Inca te atunci te placeam, dar am ascultat piesa ce-i era dedicata altuia, ba chiar ti-am si zis ca-mi place" spuse baiatul
Fata se apropie de el si-l imbratisa. " Asta denota ca ai tarie de caracter" spuse ea proptindu-si capul pe pieptul lui
Baiatul o imbratisa la randul lui si incepu sa se joace cu parul ei lung si des. " Asta inseamna ca eram prea prost" replica Derek, iar apoi ii ridca capul si se uita in ochii ei de parca sfarsitul lumii avea sa se declanseze in cateva clipe, iar ei nu mai aveau timp sa salveze o ultima amintire. " Promite-mi ca vei fii mereu aici pentru mine" ii spuse el, iar apoi isi trecu degetul aratator peste buzele sale carnoase. Fata zambi, si el isi lipi gura de a ei. Gustul buzelor ei nu promitea nimic altceva decat pericol, dar tocmai asta il incita. Stia prea bine ca fiecare clipa alaturi de ea va fi diferita.
" Nu-ti pot promite asta" zise Ronnie cand baiatul ii elibera buzele
" Nici nu ma asteptam" spuse el zambind si o mai saruta o data
[/justify]

I STILL PRESS YOUR LETTERS TO MY LIPS AND CHERISH THEM IN PARTS OF ME THAT SAVOR EVERY KISS
[Image: R4xne.png]
YOU SOLD ME OUT TO SAVE YOURSELF, YOU RAN AWAY, YOU'RE ALL THE SAME
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
The Killing Dance - by Veronique A. Dupont - 18 Jan 2011, 19:25
Re: The Killing Dance - by Derek K. Vicious - 18 Jan 2011, 19:58
Re: The Killing Dance - by Veronique A. Dupont - 18 Jan 2011, 21:20
Re: The Killing Dance - by Derek K. Vicious - 18 Jan 2011, 22:16
Re: The Killing Dance - by Veronique A. Dupont - 18 Jan 2011, 22:41
Re: The Killing Dance - by Derek K. Vicious - 19 Jan 2011, 10:45
Re: The Killing Dance - by Veronique A. Dupont - 19 Jan 2011, 11:19