Revederea din codru
|
20 Jan 2011, 23:18
|||
|
|||
Megeam prin castel soptind din cinci in cinci secunde "Accio Cutitul Mortii!",insa acesta nu aparea deloc si deja cautam de jumatate de ora.Acel vampir ma ingrozise la culme mai ales ca imi dorea sangele la fel de mult cat imi doream sa il privesc cum se uita la cer cu ochii reci.Jasper plecase in partea vestica a castelului,iar Vlad cauta in partea nordica.Din pacate ma lasase singura si sincer imi era destul de teama.Simteam ca lumina baghetei mele nu facea fata si sopteam din ce in ce mai tare "Lumos Maxima!" insa aceasta devenea mai puternica,insa apoi se reducea rapid "Lumos Maxima!".
"Degeaba incerci sa faci lumina in acest castel dulceata crede-ma nicaieri nu vei intalni o bezna atat de puternica!"Imi soptise o voce in ureche facandu-ma sa inghet.Intreg corpul incepea sa tremure de frica,iar sangele pompa in inima-mi plin de nebunie.Mi-am intors corpul spre vampirul pe care nu il cunosteam. "Oh te rog scuza-mi impolitetea lumele meu este Stefan Ivonivci un vechi nemuritor din zonele reci care este un bun prieten al vampirului Dracula!"Imi spuse acesta fancand o miscare de reverenta.Inima incepu sa mi se potoleasca,insa stiam ca trebuia sa fiu in garda.Tineam strans bagheta in mana si ma gandeam daca nu era fabricata dintr-un lemn tare cu siguranta forta mea reusea sa o rupa.Intr-o secunda acesta se afla in spatele meu mangaindu-mi gatul dezvelit cu mana sa rece ca ghiata.Nu am facut nici o miscare tremurand de frica. "Nu pot sa cred ca Jasper a adus o asemnea masa in castel,cand iti vad gatul perfect conturat simt ca as putea sa ma pierd nebuneste in sangele tau!"Imi spuse acesta trangand aer in plamani simtind parfumul meu dulce. "Nu sunt masa ta si credema ca nu vei avea parte niciodata de sangele meu!"I-am spus indreptandu-mi bagheta catre el strigand. "Petrificus Totalus!"Am asteptat sa aud sunetul trupului sau inert ce lovea podeaua,insa acesta inca ma privea razand. "Oh scumpo nu stii ca vrajile acestea inutile nu au nici un efect asupra unui vampir care are multe secole in spate!"Imi spuse acesta privindu-mi gatul ce cu siguranta urma sa fie muscat dintr-o clipa in alta de el. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|