After a nightmare
|
21 Jan 2011, 13:06
|||
|
|||
Am rasuflat usurata stiind ca sunt in siguranta.Am inceput sa chicotesc impreuna cu Rosalie despre aceasta intamplare.Priveam fantoma aceea.Era o fantoma foarte sofisticata,parea cum am mai spus in jur de 20 de ani,era stearsa si avea ochii ca de sticla.Am tinut o mica discutie cu ea in care mi-a zis ca o cheama Eliza.Asta mi-a amintit de o veche colega din clasele primare care o chema tot Eliza si care era mai stanage asa ca am inceput sa chicotesc pe sub mustata cum s-ar spune.Apoi chicotul mi-a disparut atunci cand ne-a spus cum a murit se pare ca pe cand se plimba pe malul lacului un Devorator al Mortii a innecat-o asta mi-a cam dat fiori si cred ca si Rosaliei la fel.Fantomele astea sunt chiar de treaba mi-am spus in gand,cine ar fi crezut?In orice caz Rosalie aproape ca adormea acolo.Saraca se pare ca chiar nu dormise in acea seara adica daca as fi avut si eu cosmar probabil ca as fi fost la fel....inafara de cearcane pentru ca sigur m-as fi dat cu un Anticearcan dar asta e partea a doua.
-Deci,Rosalie spune-mi mai multe despre visul tau,desigur daca nu te deranjeaza. -Da Rosalie spunene,repeta Eliza entuziasmata dupa mine. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|