Revederea din codru
|
22 Jan 2011, 00:02
|||
|
|||
Am incercat sa imi controlez respiratia pentru a nu ii da senzatia ca sunt speriata desi eram moarta de teama.Aceasta continua sa faca cercuri cu degetele peste gatul meu coborand pana spre decolteul bluzei.Se vedea ca ii placea sa se joace cu prada lui sa o inebuneasca,sa o faca sa tipe de durere,sa implore moartea.
"In numele celui de jos cat de mult ma ispitesti!"Imi spuse acesta zgariindu-ma cu unghiile foarte ascutite si parca de fier.Sangele nu ezita intr-o secunda sa apara.Incepusem sa ametesc de teama si aveam senzatia ca dintr-o clipa in alta voi cadea. "Jasper te va gasi si te va ucide!"I-am spus impingandu-l cu putere.Acesta incepu sa rada zgomotos dezvelindu-si coltii marii. "Oh prada prostuta ce esti pe acel Jasper al tau crede-ma ca o sa il termin din doua lovituri si o sa savurez momentul cand va ramane fara nici o picatura de sange in corp!"Mi-a spus facandu-ma sa simt o durere interioara atat de puternica poate mai puternica decat coltii lui infipti in gatul meu.Bagheta imi era inutila stiam ca daca voi folosi bleste de neiertat nu il vor ataca,insa trebuia sa incerc.Mi-am ridicat bagheta strigand din ultimele puteri. "Avara Kadavra!"Vraja il lovi direct in piept facandu-l sa se dezechilibreze si sa se tina de perete.Intr-o secunda veni atat de aproape de mine incat ma facu sa scap bagheta din mana. "Papusa nu stii ca ceea ce nu ma omoara ma face mai puternic!"Imi spuse acesta infigandu-si coltii in gatul meu tragand sangele atat de repede incat il puteam simti cum se evapora din corpul meu.Se opri prinzandu-ma in brate. "Sangele tau este atat de bun incat ma ameteste!Este precum focul lichid!"Imi spuse acesta infingandu-si din nou coltii cu pofta in gatul meu.Imaginea incepea sa devina din ce in ce mai clasa tot ce puteam vedea erau picaturile de sange ce cadeau din neant peste ochii mei deschisi.Am simtit o lovitura puternica in jurul capului stiind ca vampirul ma scapase probabil crezand ca sunt moarta.Insa atunci am auzit un ecou de voci familiare.Am deschis cu teama ochii pentru ultima oara deoarece eram din nou tinuta in brate de Jasper care incerca sa ma aduca din nou la cunostinta. "Alice te rog,Alice!Alice vrei sa ramai vrajitor, si sa risti sa mori, sa sa devii vampir si sa traiesti vesnic?"Imi puse acesta ultima intrebare a vietii mele.Cu o ultima putere i-am spus. "Nu pot renunta la privirea ta in momentul cand sangele si inima-mi plina de viata imi cutreiera intregul trup!Vreau sa traiesc vesnic,insa nu vreau sa imi aduc aminte de ziua aceasta ca fiind prima din noua mea viata!Jasper ajuta-ma sa raman om sau omoara-ma!"I-am spus inchizand ochii cazand intr-un somn adanc. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|