'Cause love is in the air
|
22 Jan 2011, 00:37
|||
|
|||
Ma simteam asa de bine in bratele lui Nate,era raiul,raiul in mijlocul iadului. Totul era mai frumos acum,mai colorat,mai viu.
M'am uitat la sora mea care statea in bratele lui Alex,si am incercat sa ii transmit sa faca ceva,sa nu il piarda printre degete cum era sa fac eu cu Nate. Dar nimic,continua sa ma ignore complet!Doamne aveam sa o omor! Intr'un sfarsit m'am uitat la Alex si i'am spus din priviri sa faca el ceva,daca sora mea nu face. Dar el ridica din umeri si isi lasa capul in jos. Am oftat frustrata si mi'am pus capul pe umarul lui Nate,acesta ma stranse mai tare in brate,si imi saruta usor fruntea. Degetele lui erau incalcite cu ale mele,iar nasului era in parul meu. Eram atat de indragostita incat,putea sa si explodeze lumea celor incuiati ca nu ma interesa. "-Te iubesc!" imi soptii din nou,si am simtit ca ma topesc,era asa de dulce. Am zambit si i'am sarutat scurt obrazul. "-Si eu te iubesc!" M'a strans mai tare in brate si a oftat. Si atunci a venit bomba. Alex ii ridica fata lui Rose si isi presa usor buzele de ale ei! BUM! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|