After a nightmare
|
23 Jan 2011, 13:40
|||
|
|||
Eram asa de entuziasmata.Nu mai aveam rabdare vreiam sa aflu totul.Pana la urma m-am calmat dictand creierului sa nu uit sa ma duc la biblioteca mai incolo pentru a afla lucruri noi.Multi ar zice ca biblioteca e doar un loc plictisitor unde plictisitorii se duc sa citeasca carti plictisitoare,dar mie nu mi se pare deloc asa.Mie mi se pare ca biblioteca este un loc minunat unde oamenii vin sa se documenteze cand au nelamuriri sau cand pur si simplu vor se se delecteze citind o carte.Cartile mele preferate sunt cele de mister dar nici cele romantice nu sunt mai prejos asa ca am redictat creierului sa nu uit sa o intreb pe Rosalie ce fel de carti ii plac.Cred ca ii plac mai multe genuri pentru ca ea e foarte desteapte si nu se da inlaturi de la nimic asa ca nu ar fi curios sa o vad intr-o zi cu o Enciclopedie in mana iar in a doua zi cu un roman de dragoste.Si mie mi plac enciclopediile deoarece contin multe informatii utile din toate domeniile si nu cred ca enciclopediile sunt pentru copii cum cred ceilalti,cred ca enciclopediile sunt facute pentru toate varstele de la mic la mare.Ador sa vad oameni care se documenteaza desii multi considera asta "ne-cool" sa fim seriosi doar pentru ca cineva uraste sa citeasca asta nu inseamna ca e "ne-cool".mie imi place sa citesc dar asta nu insemana ca sunt tocilara sau ca nu sunt la moda ci chiar sunt pedosul.Dupa o lunga durata de stat pe ganduri i-am zis Rosaliei"
-Deci,tie ce gen de carti iti plac? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|