J.K.L Unealta Satanei
|
23 Jan 2011, 03:05
|||
|
|||
Sa fim seriosi , unealta Satanei ? Cam prea sus a gandit omul ala care a zis-o ... Da , poate ca cartea se refera la lucruri de acest gen , repet poate , dar a devenit o carte internationala , filmul de asemenea si mai cunoscut , dar totusi este treaba autoarei ce scrie nu a Bisericii .
Quote:Am citit si eu pe net niste comentarii facute de nu stiu ce preot la adresa autoarei. Nu numai ca ma calca pe nervi ca aducea tot felul de aiureli despre scriitoarea mea preferata la vremea aceea, dar ii mai si criticau cartile. Si citisem, nu mai stiu pe unde, cred ca tot in acelasi articol, ca o mama obisnuia sa citeasca din HP copiilor ei inainte de culcare. Nu vreti sa stiti ce comentarii total plagiate a adus preotul respectiv! Spre exemplu sunt prieten cu fiul preotului din zona unde locuiesc , si acesta mi-a aratat colectia de carti a tatalui sau , si am observat imediat colectia Harry Potter , Le avea pe toate inafara de Harry Potter si talismanele mortii . Deci va puteti da seama ca o lectura buna nu este neaparat "Satanica" . Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|