Library-Knowledge Source
|
23 Jan 2011, 17:28
|||
|
|||
Aici eram,in marea biblioteca plina cu carti.Cred ca erau zeci de mii de cãrþi pe mii de rafturi,daca nu cumva mai multe.M-am dus la litera "H" de la "Hogwarts" unde am gasit o gramada de carti despre Hogwarts.In clipa urmatore aveam bratele pline cu vreo douazeci de carti cu acest subiect.
Cartile aveau in jur de 1000-2000 de pagini.Deabia asteptam sa le citesc pe toate. Eram asa de nerabdatoare sa ma infrupt din lectura incat m-am ciocnit de Rosalie iar,cartile au cazut toate pe jos.Eram asa de jenata de stangacia mea incat m-am facut rosie ca racul la fata dar,m-am ridicat rapid,mi-am scuturat rochita si am ajutat-o pe Rosalie sa se ridici cerandui mii de scuze si intreband-o daca este bine.Ea fiind ca de obicei amabila mi-a sus ca este bine si ca nu face nimic dupa care m-a ajutat sa ridic cartile si sa le pun pe o masa.Dupa care ne-am asezat amndoua si am inceput sa cercetam despre Hogwarts. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Library-Knowledge Source - by Alma Rodriguez - 23 Jan 2011, 17:28
Re: Library-Knowledge Source - by Rosalie Vivienne Alden - 23 Jan 2011, 17:41
Re: Library-Knowledge Source - by Alma Rodriguez - 01 Feb 2011, 02:17
Re: Library-Knowledge Source - by Rosalie Vivienne Alden - 01 Feb 2011, 02:35
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
there's always a little knowledge behind every 'i don't know' | Agnes Marie Lovel | 24 | 3,899 |
12 May 2012, 14:30 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
To the library | Kennya Allen | 44 | 6,038 |
06 Aug 2011, 17:48 Last Post: Kennya Allen |