O zi friguroasa
|
24 Jan 2011, 13:28
|||
|
|||
Am privit-o pe Ariadne cum se invartea in jurul Emei pe parca si-ar fi dorit sa ii arate ceva stapanei sale alerga catre un copac si inapoi,Em parea confuza nu stia ce dorea aceasta de la ea,cand un zambet se ivi pe fata fetei.
- Um... Tamara? Nu stiu cat de buna va fi ideea asta, dar... va fi distractiv si rapid,spuse aceasta nu stiam ce dorea sa faca dar atata timp cat avea sa ne ajute sa ajungeam la timp acasa era numai bine.M-a ajutat sa ma rezem usor de brad pana cand Ema incepu sa se urce pe ramurile copacului pe care il arata Ariadne isi scoase bagheta si spuse o vraja care facu creanga sa ia foc dupa rostise alta vraja care udase creanga ca sa scape de foc.Creanga cazu pe jos chiar in fata mea ma uitam confuza la ramura la Ema si Ariadne care dadea fericita din coada,m-am uitat mai atenta la creanga era mare si plina cu verdeata nu stiam ce avea de gand dar m-am lasat pe mainile ei. - Haide,te ajut eu sa te asezi,imi zambi Ema inca nu imi dadusem seama ce dorea sa faca dar am lasat-o sa isi faca treaba.Soarele deja incepu sa apuna,noaptea era aproape. -Bine,nu stiu ce vrei sa faci cu piciorul meu dar te las sa faci ce e bine pentru mine,atata timp cat e rapid e numai minunat. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|