Un raft de sentimente ...
|
25 Jan 2011, 13:43
|||
|
|||
Am privit in amintirile ei....am patruns in gandurile ei am traversat sentimentele ei...dar nu am reusit sa ajung la sufletul ei!!
-In file nimic nu este frumos! -Dar aceasta carte e foarte sepciala... -Pentru ca ea imi scrie cea ce gandeste cel la care ma gandesc... Am zambit si am inchis cartea lasand-o pe masa... M-am intors catre Cryss ... -Speram ca ..am sperat ca ...ma crezi altfel!! In putinele cazuri cand imi aratam lacrimile ...dar acesta era unul... O lacrima rece ca taisul unui pumnal ascutit imbibat in venin se scurgea acum pe obrazul meu..... Uneori cei ce crezi ca te cunosc cel mai bine ...aceea cred cel mai gresit despre tine...si cand crezi ca pe cineva ai gasit acela iti alege al tau tainic sfarsit Nu sunt nori si nici furtuni
-Am....Sa ma opreasaca din al meu drum Drum ce incearca mereu de pe buze Al tau nume mereu sa il sune "incercam sa cred ca nu e adevarat dar ...era...asa a fost...asa era sa fie de la inceput ...inca din camera necesitatilor!!!" Pe poza neagra a nopti Se scurge amintirea ca o cenusa Zambesc malefic dar totusi trist Destinul isi culca durerea mea In hectare pline de sange Am mainile insangerate Si talpile murdare de bezna Sufletul e plin de lumanari Palmele imi dispar in prapasti Ce acum par simple stele Ratacind pe un cer senin Prin ochii tai dragi Privesc cum gandul tau amar Imi rapeste tot ce aveam mai dag Clipe...vise...si multe dorinte Tu le sfarami cu ale tale dorinte Dar nu sunt dezamagit Pentru ca nu am un aspect deosebit Poate ca asa a fost sa fie O distanta..sau poate o mie! Dar mereu eu voi sti... Ca niciodata nu ma vei iubi! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|