Un bal de Craciun 2007
|
16 Dec 2007, 23:43
|||
|
|||
Samantha intra in Sala Mare. Purta o superba rochie se seara.
Era foarte eleganta in seara aceea, si datorita tinutei ei atragea multe priviri din partea biatulor. In privinta pantofilor alesese :un stil elegant iar la bijuterii alesese un inel cu diamant, un colier de perle si niste cercei din argint. Parul si-l aranjase intr-un coc elegant. Astfel imbracata intra in marea sala. Era frumos decorata. Inainte sa faca doi pasi in fata ei aparu Draco. Acesta o invitase de mult timp sa-i fie partenera, promitandu-i ca-si va petrece timpul doar cu ea. Samantha acceptase. "Dansezi?" intreba Draco uimit de frumoasa costumatie a Samanthei. "Sigur ca da!" raspunse aceasta zambind. Si fara sa mai astepte altceva, Draco o lua de mana si se indrepta cu ea spre ringul de dans. Le vazu intr-un colt pe Ginny W. si Ginny P. Le facu un mic semn cu mana. "Nu-ti pierde timpul cu ele, draga mea!" o sfatui Draco. In timpul dansului acesta o intreba curios. "Ai sange pur, nu?" "Desigur, doar provin dintr-o familie foarte veche, si foarte cunoscuta pentru puritatea sangelui! Nici unul din membirii familiei mele nu a avut relatii cu incuiatii!" raspunse putin ofensata Sam. Acum dDraco parea complet linistit, si, ca sa o faca sa se simta mai bine, se opri idin dans, o lua in brate si o saruta, atragand foarte multe priviri. "Esti foarte frumoasa in seara asta!" ii spuse ea sincer. "Multumesc..." raspunse Sam vesela. "In aceasta seara imi voi petrece timpul doar cu tine! Iti promit, Sam! Pot sa-ti spun Sam?" "Sigur ca da! Si eu imi voi petrece tot timpul doar cu tine..." Cu aceste promisiuni facute, cei doi incepura sa danseze iar, din cand in cand oprindu-se si sarutandu-se luung. ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cel mai frumos brad de Craciun | Lyra Dust | 10 | 3,590 |
07 Jan 2008, 22:34 Last Post: Hermione Anne Granger |