Un bal de Craciun 2007
|
16 Dec 2007, 23:49
|||
|
|||
OOC
![]() ![]() Hermione Granger iesi la balconul turnului ei.Se uita in zare,la ninsoarea ce acoperea pamantul si ofta.Era Craciunui si ea statea inchisa in camera ei,rontaind broaste de ciocolata cu arome speciale de scortisoara si mere. O bufnita mica si bej ateriza pe bratul ei,ciupind-o si trezind-o din visare.Era bufnita Lunei Lovegood,care tinea in cioc un pergament mic si bej.Hermione despaturi hartiuta si citi cu voce tare,in fata bufnitei ce asculta atenta. "Hermione,am auzit ca este o petrecere de Craciun in Sala mare.Ce-ar fi sa mergem impreuna?Tu cel putin esti singura care nu imi spui Lunatica Lovegood.Am sa-mi iau cerceii ridiche,sa ma fereasca de Nargles.Ai grija. Luna." Schita un zambet si apoi se duse sa caute prin dulap.Isi lua roba festiva,impodobita de ea insasi cu panglici turcoise si o proba. "Hmm..." Se intoarse pe toate partile si hotara ca era draguta.(OOC:ce modesta sunt ![]() Cobora scarile turnului si se intalni pe coridor cu Luna. Mersera impreuna pana la Sala mare,apoi Luna se lua cu corba cu Neville si Hermione se aseza "din greseala" la alta masa decat cea unde stateau cei doi.Intoarse capul si o vazu pe.. "Julia!" "Hermione!" "Sunt lihnita!Ador Craciunul ![]() Julia ridica o spranceana dar Hermione o inveseli,facand panglici rosii si verzi sa tasneasca din bagheta ei deasupra capului fetei.Apoi,intorcand capul spre ringul de dans,Julia scuipa inghitura de suc de dovleac. "CEE?"urla ea socata. Hermione in schimb se ridica de la masa si incepu sa danseze prin multime,cu briosa in mana. ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cel mai frumos brad de Craciun | Lyra Dust | 10 | 3,590 |
07 Jan 2008, 22:34 Last Post: Hermione Anne Granger |