In umbra singuratatii
|
25 Jan 2011, 22:56
|||
|
|||
Acum observam si eu persoanele care treceau pe langa noi, ma pierdusem prea tare cu firea. Ma uitam in jur la studentii care treceau, aruncau tot felul de priviri curioase.
"Alice... ai dreptate acest loc nu este potrivit"am spus eu printre dinti. "Mergem in ceainarie oricum cred ca goala dupa acel incident cu geamul si daca nu zice nimic mergem in Urlet in noapte,acolo nimeni nu ii va auzi tipetele in caz ca nu vorbeste."am pus accent pe tipete si barbatul facu ochii mari de spaima, dar daca radea de ce ii mai era frica nu puteam sa imi dau seama, poate era doar nebun. "Accio bagheta!" bagheata barbatului zbura in mana mea, am rupt-o in bucati. I-am dat drumul in zapada m-am aplecat si am soptit:"Incendio! De acum nu vei mai avea nevoie de ea." M-am apropiat de el l-am luat de gulerul robei si l-am tarat pana in ceainarie. M-am uitat la Alice care inca se uita lung cand la mine cand la acel brabat de parca ar fi fost in stare de soc. "Alice, Alice esti bine? Ce facem cu Sange-Malul asta, il torturam pana ce ne spune ceea ce vrem?" am intrebat-o eu zambind. In asteptarea raspunsului m-am mai gandit la o intrebare pentru barbat: "Cine te-a trimis aici?" "Nu e treaba ta" imi raspunse acesta nervos. "Raspuns gresit" am zis dandu-i o palma zdravana. Sangele rosu incepu sa se prelinga pe pe gatul lui, apoi pe roba, apoi pe podea... Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|