'Cause love is in the air
25 Jan 2011, 22:19
I'am privit pe cei doi sarutandu'se si am zambit fericita. Alex isi facuse isnfarsit curaj sa o sarute pe sora mea.
Ceea ce m'a impresionat insa,este ca nu l'a respins sau ceva de genul. Ei bine pana acum. Rose se desprinse brusc de el si alerga spre usa,iesind din camera,trantind usa in urma ei. Wtf? ce naiba are fata asta in cap? tarate? Am ofatat usor si ma'm desprins de Nate indreptandu'ma spre Alex.
I'am atins umarul usor si si'a ridicat privirea spre mine. Era trist,vedeam asta in ochii lui,insa aveam sa fac ceva in legatura cu asta! Chiar trebuie sa'i deschid ochii
surorii mele.
"-Alex imi pare rau,pentru asta,promit ca o sa fie bine!" i'am spus asta apoi am iesit din camera indreptandu'ma spre Rose care statea sprijinita de un calorifer.
"-Rose ce a fost in capul tau de ai fugit? Realizezi cat de distrus e Alex acum?" i'am reprosat asezandu'ma langa ea.
"-Si cu mine? cu mine cum ramane hm? eu nu sunt asa? Cum crezi ca ma simt cand stiu ca o parte din Jake e in el? Este dureros sa stiu asta! Ma urasc! As,as vrea sa nu fiuindragostita de Alex,ma simt ca si cum la's insela pe Jake!
Mi'am dat ochii peste cap,Jake este mort,stiu ca este dureros,numai ca in Alex este doar o mica particica infirma care nu conteaza acum.
"-Rose intelege el e trecutul! inceateaza sa mai traiesti in trecut! te ranesti singura si in acelasi timp ranesti si persoanele de langa tine! Da'ti o sansa,da'o sansa lui Alex!"
I'am spus si m'am ridicat asteptand sa se ridice si ea si sa ne intoarcem inapoi in camera.

[Image: YotrHop.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: 'Cause love is in the air - by Ginny Anne Alden - 25 Jan 2011, 22:19