Perle...peste perle :))
|
26 Jan 2011, 00:23
|||
|
|||
Lol Ema ce prof nebun ai
am si eu cateva dar sunt cam seci Infine vine profesorul nostu de M3 un modul tehnic isi sulfeca mainile de la bluza lui veche,isi netezeste parul si se uita la noi. Profu': Nicoleta citestem'i din tabel culoarea rosu si negru!" Eu: Poi rosu e 2 si negru e 5 Profu' : Mai fetit'o eu am impresia ca nu ne inetelegem!" isi apleaca capul spre mine si se uita fix in ochii mei. Ti'am zis sa incepi cu "Ma uit in tabel la culaorea etc etc!" Eu: Ma uit in tabelul culorilor la rosu care este 2 si negru care este 5 Sau mai sunt faze cand noi il imitam si face ceva de genul "Sunt Ovidiu Motoriu' si ai 2!" sau "Sunt Ovidiu Motoriu si zbori pe geam!" =))Kenny stie despre ce vorbesc Ah si mai e o faza Daoud: Eh poate imi bag ceva in mata!" Hashemy: "Baaa i'a mai dat'e undeva!" Profu' catre Daoud ridicandu'si gulerul de la camasa si aranjandul' tacticos "Domnu' hai sa spun eu cum sta treaba! La ora mea nu ai venit sa faci caterinca,ai venit sa inveti! dupa ce ca nu esti stare sa imi spui nimic mai bine ai tace!" Deci mda cam seci ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|