Perle...peste perle :))
|
26 Jan 2011, 12:51
|||
|
|||
De pe la istorie.
● Proful de istorie: ..anul 1599.. Cris: 1-5-9-9. Bibi: Repetaþi anul, vã rog. Proful de istorie: Nu se zice aºa, cã s-ar putea ca don'ºooara Cristina, aici de faþã, sã scrie "14. octombrie. repetaþi anul". ● Proful de istorie: Punctul 3 al lecþiei! DeYa: Da' care era 2 ? Proful de istorie: "Unirea Transilvaniei". Da' tu dormeai când s-a unit Translivania. ● Proful de istorie: Pictura muralã moldoveneascã reflectã.. Eu: ..moldoveanul din tine! ● Cretzu: Atanasie.. Proful de istorie: Cine-i ãsta ? Vreun prieten de-al tãu din copilãrie ? Un vecin, ceva ? ● Proful de istorie: Titlu de lecþie! Nico: E lungã ? Proful de istorie: Ce ? Cine ? O.o Nico: Lecþia. ● Alex: Unu' ? Proful de istorie: ..altu'.. ● Proful de istorie: Fetele alea doi. Treceþi în prima bancã! ● Proful de istorie: Aloo, mamaieee, unde pleci ? ● Eu: Acum sunteþi fericit ? Proful de istorie: Mai am puþin ºi-mi iau zborul. Cris: Luaþi un Redbull. ● (Intrã Cretzu în clasã..) Proful de istorie: Tu eºti tipul de la cablu ? ● Proful de istorie: Deci, don'ºoara Cristina. Judecând dupã faþa ta roºie de la atâta râs, planta ta preferatã e sfecla, nu ? ● Proful de istorie: De ce nu ai caietul de la tine ? Nico: Pãi m-am gândit cã.. Proful de istorie: Vezi ? Asta-i problema ta. Gândeºti! ● Nico: Doamne, aveþi ochi ºi la spate ?! Proful de istorie: Nuu, dar mã pregãtesc sã devin soacrã. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|