Perle...peste perle :))
|
26 Jan 2011, 15:20
|||
|
|||
Isa imi imprumuti si mie profu' vostru???
![]() Profa'de chimie/fizica:Ma, unde-i Ana? Noi:In cutie! Profa':Ce cauti tu acolo? Noi:Se ascunde! Profa':Ma, voi va bateti joc de mine? Mada ![]() Profa':Iesi tu din cutie ca-ti dau 4. Noi ![]() Profa':Gata ii dau 4. (Saraca Ana nici nu era la scoala ![]() Profu'de mate:Mai! Stitii ce mi-am dat eu seama? Noi:Nu!? Profu': Eu sunt cel mai mare idiot! Nu vi se pare? Tunde(Tyty)cand profa'de Fizica i-o zmuls castile din urechi: Ce vrei tu proasta? Profa': Da ce tu, tu esti la pertu cu mine? Tu esti la pertu cu mine?(cu un ton ridicat si subtire)(nu si-o dat seama ca o facut-o proasta+fraza asta ii celebra pt. noi, murim de ras cand o auzim) Diriga'(Profa'de romana):Fufelor! Ca sunteti ca niste tarfe, nu va e rusine sazburati pe caloriferu' ala toata ziua, la baieti? Profu'de mate: Ramona sper ca nu te superi ca nu facem mate azi! Profa'de fizica:Uite ca vine si calana asta la scoala! Bogdan:Camila!!! Badarau in prima banca si plange. Noi ![]() Profa' de istorie:Lasati-ma ma in pace! Noi ![]() Profa':Ce ai ma? Badarau:Ce frumoasa-i lectia, doamna profesoara! ![]() Profu' de mate:Vai, tare mult imi place de Eminescu! Catalin ![]() Profu':Vai, tare mult imi place de Creanga! Cata:Nu va potriviti... Profu'de mate:Sincer, doamna Frunzina(diriga') i-o doamna, sincer, sa nu va bateti joc de ea ca-i mai nebuna. Nu-s cine-stie-ce, dar la vremea respectiva am ras mult + nu mi le mai aduc aminte corect. Pentru a putea fi realist trebuie sa poti crede in minuni. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|