Childhood's
26 Jan 2011, 20:31
Simteam mirosul proaspat al fulgilor de nea inocenti cum inunda toata camera.Geamul statea larg deschis facandu-se invizibila la privirea mea , caci eu fixam crengile imbracate cu fel si fel de rochii albe si fragile care la o singura atingere isi scuturau farmecul.Bagajele mele stateau tacute in coltul camerei si asteptau secunda in care voi umple golul cu haine , carti si cd-urile mele vesnice.Ma uitam la dulapul meu unde stateau ingramadite "soldatii" de haine si eu le eram "capitanul".
Mi-am pus castile in urechi lasand ca muzica sa imi inece venele mele extremiste cu linia lor melodica incomparabila cu altele.Imi intrau pe rand cuvintele lascive din refrenul melodiei, dar pana la urma toate aceste cuvinte aveau sa iasa cu usurinta odata ce incepeam sa ascult alte versuri.Am trantit usa dupa mine si m-am indreptat , in ritmul in care mergea melodia , pe coridorul "casei" mele.
"-Ciudat , nici un suflet."mi-am zis eu imediat dupa ce m-am uitat in jurul meu.Intr-adevar nu se afla nimeni pe coridor.Defapt nu era nimic ciudat in asta.E normal ca toata lumea isi face bagajele de plecare.Nu asta asteapta toata lume? Sa plece de la scoala , sa fie vacanta si sa se creada macar pentru un scurt timp liberi.Cu toate acestea continuam sa ma plimb dinr-o parte in alta auzind muzica si ascultandu-mi gandurile.
M-am apropiat incet de fereastra cristalina si ma uitam cu ochii mei visatori la pasarile micute care se jucau prinselea si traiam senzatia de copilarie in care jucam "baba oarba" sau ma ascundeam dupa usa crezand ca nimeni nu va avea sa ma observe.Traiam in himera mea si priveam joaca aceea inocenta a aripilor micute.Imi tot puneam intrebari fara sens crezand ca pot sa aflu raspunsurile lor , si cand am gasit toate raspunsurile , au aparut alte intrebari.Priveam cu admiratie cele doua finte micute si totusi le priveam cu o oarecare ura.
"-De ce ele , indiferent de varsta lor , se pot juca asemenea unor copii si eu nu pot?De ce poate ea..."am aratat spre una dintre cele doua pasarele "...sa ciripeasca fericita , si eu nu pot?"
Pentru o clipa am simtit cum sangele urca spre creierul meu si imi imnunda ambele emisfere.Dupa scurt timp m-am calmat aducandu-mi tensiunea la modul obisnuit.De nervozitate am trantit castile de pamant facand ca ele sa sara din MP3-ul meu.Muzica dura cu basul ei tare se auzea peste tot pe coridor facand ca cele doua pasarele sa isi sfarseasca jocul si sa se indeparteze de sunet , adica sa se indeparteze de mine.
"-Nuuu , nu plecati."am strigat eu fara sa imi dau seama ca asa le indepartam si mai tare.

No music = No life!

Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!

To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Childhood's - by Layla Wong - 26 Jan 2011, 20:31
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 26 Jan 2011, 20:56
Re: Childhood's - by Layla Wong - 27 Jan 2011, 17:48
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 27 Jan 2011, 22:49
Re: Childhood's - by Layla Wong - 27 Jan 2011, 23:17
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 29 Jan 2011, 03:24
Re: Childhood's - by Layla Wong - 29 Jan 2011, 03:56
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 01 Feb 2011, 14:09
Re: Childhood's - by Layla Wong - 01 Feb 2011, 14:59