Here we go again.
|
27 Jan 2011, 16:35
|||
|
|||
Eveline se apleca peste Bell pentru a putea citi mai bine.Ronnie si Derya facura acelasi lucru iar Helly cand observa ca numai este interogata disparu.
- Cred .. cred ca scrie despre viata lui spuse Ronnie uitandu-se mai bine -Si de ce ar ascunde un jurnal despre viata lui intr-o bucatarie? intreba Eveline in timp ce incerca sa citeasca. -Hei ascultati spuse Bell si fetele se uitara la ea . "Tatalui meu nu i-a pasat niciodata de mine,ne-a parasit pe mine si pe mama inainte ca eu sa ma fi nascut.Lucrurile nu trebuie lasate asa." si mai departe spune despre cum fusese ziua aceea la Hogwarts. -Pai si-a omorat tatal nu?Si bunici spuse Eveline cutremurandu-se. -Teribil .. nu-mi imaginez cum ar fi ... spuse Derya dar Eveline i-o lua inainte. - Nu uita ca lui Cap-de-Mort niciodata nu i-a pasat cand a omorat pe cineva spuse Eveline si ii lua jurnalul lui Bell din mana.Trebuie sa scapam de el.Nu e bine daca il mai gaseste cineva continua ea uitandu-se la scrisul uniform de pe pagina. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|