Childhood's
27 Jan 2011, 17:48
Continuam sa ma uit la absenta celor doua pasarele inocente care inainte cu cateva secunde isi traiau viata lor fericita.
"Au zburat din cauza mea.Eu i-am alungat."m-am gandit eu intre timp ce incercam sa gasesc raspunsul potrivit pentru intrebarea cercetasei.Da , era adevarat. Eu le-am alungat pe cele doua suflete de langa mine si sunt sigura ca nimeni nu imi va promite ca se vor intoarce vreodata.
"-Care parte din mine , Cryss?"am intrebat-o eu cu o voce calma care nu transmitea nici un fel de sentiment , nici o senzatie.
In aer se simtea tensiunea de moment care s-a asezat dinr-odata si puteam simti ca nu stie ce sa raspunda.Stateam amandoua tacute , cand am dat eu raspunsul la intrebarea mea.
"-In momentul acesta sunt melancolica si am un temperament usor coleric.Dar sunt momente in care sunt fericita si rad zgomotos si uneori sunt intr-o stare critica in care nu scot nici un sunet , zambesc usor si atunci sunt pierduta in propria lume de vise.Lume in care de multe ori cad lacrimi si de multe ori infloreste o floare." am zis eu ceea ce gandeam , dar cumva mi se parea ca nu se potriveste in discutia noastra.Am oftat usor fara ca sa imi misc privirea si am continuat sa ascult muzica mea vesnica.As fi egoista daca as zice ca e muzica mea , dar cumva simteam ca aceea melodie imi reda cu adevarat starea si sufletul.Melodia era fara versuri si totusi reflecta atat de multe.
"-Si totusi cu toate aceste stari , sunt tot eu."am sfarsit eu ceea ce am inceput. "-Daca am gasit ceea ce cautam?Pff...da am gasit.Am vrut sa vad din nou aceea fericire de copil si m-am intalnit cu ea in doua pasarele.Parte din mine sa plec....asta nu stiu.Cand trebuie sa plec voi stii exact."i-am raspuns in cele din urma la intrebare.
"-Tu ai gasit ceea ce cauti de mult?"am intrebat-o punandu-mi castile de ureche si continunad sa nu ma intorc fiinca nici eu nu vroiam sa ma vada si nici ea nu dorea sa o vad.

No music = No life!

Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!

To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Childhood's - by Layla Wong - 26 Jan 2011, 20:31
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 26 Jan 2011, 20:56
Re: Childhood's - by Layla Wong - 27 Jan 2011, 17:48
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 27 Jan 2011, 22:49
Re: Childhood's - by Layla Wong - 27 Jan 2011, 23:17
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 29 Jan 2011, 03:24
Re: Childhood's - by Layla Wong - 29 Jan 2011, 03:56
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 01 Feb 2011, 14:09
Re: Childhood's - by Layla Wong - 01 Feb 2011, 14:59