Razboi nedeclarat...
28 Jan 2011, 13:31
Deci...Vad ca ai inceput sa scrii inca ceva...si cu tarfa cum ramane?...Adica dupa ce o muti in Anglia fara sa o intrebi daca ii place, o abandonezi..Nu-i frumos... Whatever...
Deci...Ma intreb de ce nu a comentat nimeni inca...Whatever...
Deci...Incepe sa te intereseze istoria Cubei...Magic...Stii, si eu mi-am schimbat tara preferata...Am trecut de la niciuna la Franta...Adica e frumos acolo, pacat ca eu nu stiu franceza, aia nu stiu engleza, iar cand am fost in Paris o trebuiat sa ii desenez la omuletul ala ce e o harta...Whatever...
Deci...Ficul e...da...e inceput foarte in miezul problemei...Adica tu erai cand o zis Mari "Cand scrii un eseu istoric(Sau o poveste ce are intr-un fel un mers istoric, deoarece e un razboi[adaugat de Aylee]) atunci prezinti cauze si efecte" Presupun ca efectele urmeaza, dar eu personal nu am priceput nimic din cauza...Adica is doua familii care se bat nu?...Nu puteai sa o spui asa?!?!...Whatever...
Deci...Acum trecem la exprimare "Un razboi in care si stramosii erau implicati fara voia lor.Totul a inceput de la tata,Jose Fuentes..." (nu pun Quote, ma enerveaza dar sa stii ca " inseamna citat din text ) Deci tu te auzi...cum sa fie un razboi in care erau implicati stramosii daca totul a inceput de la tatal lui Rosalinda la care toata lumea ii spune Rose...Whatever...
Deci...Mai e o chestie care daca ma intrebi pe mine suna prost...Daca nu ma intrebi iti spun oricum..."...ma voi casatori cu cel mai Fuentes dintre Fuentes-i,adica cu Esteban Fuentes."...Adica tu ai auzit cum suna?...Macar partea asta a fost amuzanta...Whatever...
Deci...Ma intreb ce se alege de continuare...Poate o sa imi fac timp sa citesc cand postezi...Whatever...

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Razboi nedeclarat... - by Dianne D. McLarren - 15 Jan 2011, 20:22
Re: Razboi nedeclarat... - by Aylee L. Lovel - 28 Jan 2011, 13:31
Re: Razboi nedeclarat... - by Aylee L. Lovel - 28 Jan 2011, 21:39
Re: Razboi nedeclarat... - by Layla Wong - 01 Feb 2011, 20:09
Re: Razboi nedeclarat... - by Georgia Harris - 24 Feb 2011, 14:07