Childhood's
|
29 Jan 2011, 03:56
|||
|
|||
Ma uitam drept in ochii ei adanci si la fel de patrunzatori ca si alta data , doar ca acum ce era direfit.
"-Foc sau apa?"am repetat eu intrebarea in timp ce ultima nota muzicala imi mangaiase urechile.'Nirvana.'continuam eu sa ma gandesc la acest cuvant simplu , dar cu o valoare imensa in orice suflet de om.Unii nu prea stiu ce inseamna desii toti o cauta , toti isi doresc. Unii stiu exact ce inseamna pentru ca au gasit deja , desi astfel de oameni sunt mult prea putini in lumea asta. "-Foc sau apa."afirma Cryss rostind cele doua cuvinte cu o gravitate extraordinara facandu-ma sa simt o vibratie usoara ridincandu-se alaturi de aerul rece e care il suflam. "-Nu poti sa intrebi asta.E ca si cum ai intreba Soare sau Luna." "-Eu stiu raspunsul.As alege Luna." "-Probabil ca si eu.Dar Luna ar mai straluci daca nu ar mai exista Soarele? Si ce s-ar face Soarele daca nu ar avea regina ei de noapte?" Am ramas tacuta timp de cateva secunde.Ma uitam la ea cum analizeaza cuvintele mele si incearca sa vada exact ceea ce gandesc. "-Daca nu ar fi focul , apa ar fi gheata.Si daca nu ar fi apa , nu ar avea ce sa stinga flacarile ei." Incet m-am apropiat de Cryss si i-am intins una din castile mele ca sa asculte exact ceea ce ascultam si eu si sperand ca aude acelas lucru pe care il aud si eu.Probabil intelese repede ca eu vroiam sa auda exact acelea versuri pentru ca era momentul sa le asculte.Pentru ca asta vroiam sa aud eu si asta auzea si ea. [center]every day for us something new open mind for a different view and nothing else matters[/center] Ne plimbam amandoua pe coridorul lung care nu avea sa mai i-a sfarsit parca niciodata.Dar nu putea sa tina un infinit , nu poate sa fie acelas drum.Am impins usa care se afla in fata noastra cu putere facand ca lumina proaspata a iernii sa patrunda usor inainuntru.Am pasit afara simtind cum lumina imi plamuieste obrajaii si imi arde ochii cu dorinta de a schimba ceva.Fulgii cadeau incet din cerul trimis de ingeri si aterizau pe fata noastra topindu-se din cauza caldurii interioare. No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Childhood's - by Layla Wong - 26 Jan 2011, 20:31
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 26 Jan 2011, 20:56
Re: Childhood's - by Layla Wong - 27 Jan 2011, 17:48
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 27 Jan 2011, 22:49
Re: Childhood's - by Layla Wong - 27 Jan 2011, 23:17
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 29 Jan 2011, 03:24
Re: Childhood's - by Layla Wong - 29 Jan 2011, 03:56
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 01 Feb 2011, 14:09