Revederea din codru
|
29 Jan 2011, 19:42
|||
|
|||
Ma rostogoleam pe podeaua rece si prafuita din camera mea.Inca ma dureau ranile care se vindecau treptat.Stiam ca il incurcam pe Jasper in situatia mea,insa mi-am dat seama ca o vrajitoare nu ii poate face fata unui vampir,insa daca avea mai multi vrajitori de partea ei si mai ales pe Aron unul dintre cei mai mari vrajitori ai secolului acesta.M-am asezat pe scaun luand bagheta atingand semnul intunecat gandindu-ma doar la Aron si la Edward.Gandurile mele trebuiau sa se contopeasca cu ale lor.Atunci mi-am luat bagheta de pe mana auzind doua sunete puternice in camera.Aron si cu cu Edward stateau fata in fata.Edward era tanar si chipes dornic de aventura,Aron in schimb era un barbat matur in jur de 40 de ani foarte intelept si plin de invataturi.Am sarit in bratele lui Edward care se ingrozi de ranile de pe trupul meu.
"Ce ti-a facut mortaciunea aia?"Imi spuse el nervos.Aron ii puse mana pe umar zicandu-i. "Nu el i-a facut asta baiete asa ca revino-ti."Aron intotdeauna stia cum sa linisteasca lucrurile.L-am imbratisat si pe Aron linistindu-ma in bratele lui. "Da Alice ce s-a intamplat de ce ne-ai chemat?"Ma intreba Aron atingandu-mi cu bagheta ranile facandu-le sa dispara mult mai repede. "Jasper este in pericol a plecat in cautarea mormatului lui Alucard si stiu ca ceva urat si lui si lui Vlad i se va intampla!"I-am spus izbucnind in plans in bratele inteleptului Aron. "La naiba Alice nu inteleg ce iti trebuia sa te incurci cu mortaciunii m-am saturat sa tot ma impiedic de ei!"Imi spuse Edward nervos. "Nu este o mortaciune clar!"I-am spus ridicandu-ma tintindu-i bagheta in gat."Este barbatul pe care il iubesc!"Am spus probabil unul dintre cele mai mari adevaruri vreodata.Edward ramase in tacere,iar Aron il imbarbata batandu-l usor cu mana pe spate. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|