Here we go again.
|
29 Jan 2011, 22:34
|||
|
|||
Fetele se uitara la medalion.Se apropiau incet-incet de sfarsitul misterului.
-Ei bine nu se deschide spuse Derya dupa cateva minute -Normal .. cred ca e nevoie de o vraja .. spuse Ronnie uitandu-se la medalion. - Crezi ca trebuie sa ii vorbim in reptomita? intreba Eveline uitandu-se curios la medalion -Nu cred ... asta nu e un Horcrux spuse Bell dand din umeri. -Trebuie sa luam in calcul ca daca e ceva puternic acolo nu-l putem controla spuse Derya si Eveline ii dadu dreptate. -Haide Bell sa-l distrugem.Nu cred ca au vreo legatura cu cartea spuse Ronnie scarpinandu-se in cap. -Dar Helly? intreba Bell -Cred ca s-a speriat cand a vazut ca descoperisem ca ceva nu merge bine spuse Eveline.E aproape 1 noaptea spuse ea uimita uitandu-se la ceasul mare de pe perete. -In regula in distrugem.Incendio! spuse Bell si medalion se facu si el scrum. -Si acum? intreba Derya uitandu-se pe rand la celelalte. -Acum cred ca voi mai bea ceva apoi ma voi retrage .. fetelor? spuse Ev uitandu-se la celelalte care dadura din cap. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|