Un bal de Craciun 2007
|
19 Dec 2007, 23:40
|||
|
|||
OOC: nuj ce naiba ai inteles tu Samantha, dak tot continui... ma rog ai zis k n'ai stiut asa k nu te superi dak scriu cele ce urmeaza
![]() ![]() BIC: Ginny W putu sa jure ca o auzi pe Julia soptind o vraja si simti trecand ceva pe langa ea. In secunda urmatoare Sam se desprinse de Draco ca un fulger. "Ce e?" intreba Draco. Samantha il privi batjocoritor. "Nu'mi vine sa cred k am venit la bal cu TINE!" Draco isi reveni... era efectul unei vraji... nu cu Samantha trebuia sa mearga la bal... se uita la Julia. Ea avea privirea plecata si pleca suparata. Draco...... [aici continua Julia] Ginny W si Ginny P se privira scurt si se asezara pe scaune intre care era o distanta kilometrica. Amandoua il cautau cu privirea pe Harry, care parea ca se indreapta catre Cho... Fetele ramasera cu gurile cascate si privirile socate. Harry dansa cu Cho!! dansase cu vreo 7 fete pana atunci, nimic nou. Ginny W se ridica fulgerator si se indrepta catre Harry. Ginny P mergea la fel de repede. Amandoua mai aveau putin si scoteau flacari pe nari ( chiar s'a intamplat chestia asta ^^)(o mica gluma de Craciun a lui Fred si Geroge =))) |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cel mai frumos brad de Craciun | Lyra Dust | 10 | 3,590 |
07 Jan 2008, 22:34 Last Post: Hermione Anne Granger |