Lectia VIII
|
30 Jan 2011, 20:20
|||
|
|||
Am salutat-o pe Dianne apoi i-am raspuns lui Luke,dandu-mi seama ca mi-a pus o intrebare dupa care a mai adaugat ceva. Mi-am dres glasul si am rostit:
"Pentru a iti raspunde la intrebare: Lectia de astazi nu va fi tocmai o lectie,ci mai degraba ca fiecare sa isi spuna parerea sincera despre orele mele si pentru a discuta despre orice altceva in legatura cu orele de previziuni. Abia astept sa imi povestesti si visul tau. Asteptam sa mai vina cativa elevi apoi vom incepe cursul..." M-am uitat in jurul meu si parca sala avea nevoie de o mica schimbare pentru a putea discuta cu toii linistiti. Dianne si Luke se asezara exact in bancile care nu trebuiau mutate deoarece erau mai spre perete asa ca m-am bucurat ca nu va trebui sa ii deranjez si cu o miscare scurta de bagheta si o incantatie simpla am aranjat bancile intr-un semicerc pentru a putea observa toti elevii in timp ce vor vorbi. "Acum e perfect!...Mai asteptam doar putin!",am rostit uitandu-ma la ceasul care arata faptul ca este fara doua minute. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|