In umbra singuratatii
|
30 Jan 2011, 23:27
|||
|
|||
Lily cazuse la picioarele mele.Am incercat sa o ajut,insa ma simteam fara vlaga.Devoratorul al carui nume nu il cunosteam o lua in brate zicand.
"Ne vedem la sediu!"Spuse acesta dand sa dispara,insa apoi ma privi pe mine cum ma tineam de peretele incaperii patand cu sange podeaua prafuita. "Tu vii cu mine!"Imi spuse acesta prinzandu-ma de mana.Am simtit acea senzatie ciudata a Disparitiei apoi cum pamantul imi atingea picioarele.Inaintea noatra se inalta o casa imensa cu garduri de fier.L-am urmat pe Devoratorul ce o tinea pe Lily in brate fara sa comentez.Cu o sfichiure de bagheta acesta patrunse elegant dincolo de bariera de farmece.O femeie blonda si cu tenul foarte alb ne iesi in cale.Aceasta o privi ingrozita pe Lily spunandu-i sa o duca in una din camerele casei.Aceasta se apropie de mana ridicandu-mi maneca robei privind raul de sange ce curgea din taietura. "Dumnezeule este ranita grav!Tine-te de mine!"Imi spuse aceasta prinzandu-ma fix inainte de a nu cadea. In cateva minute puteam simti caldura patului in care fusese asezata,iar ochii mi se inchisesera gandindu-ma daca Lily se simtea bine. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|