In umbra singuratatii
|
31 Jan 2011, 15:15
|||
|
|||
Stateam pe pat alaturi de Narcissa, aceasta chema un spiridus de casa care imi aduse un suc de dovleac si ceva de mancare.
"Narcissa cand voi putea merge?" Eram ingrijorata daca ceilalti s-ar fi dus acolo sa lupte fara mine cred ca as fi preferat sa mor. "Maine."spuse calm femeia. Spiridusul nu plecase inca si imi venise o idee. "Ce se spune in bucatarie?"vorbeam cu o voce calma, nu vroiam sa il sperii. "Ryan cu ceilalti si o iau si pe Alice merg in Hogsmeade sa-i omoare pe Aurori."chitai acesta. "Cum adica ei???" Eram revoltata cum sa mearga fara mine puteam merge si asa, schiopatam putin dar eram bine. M-am dat repede jos din pat dezechilibrandu-ma putin. Am luat o pelerina de pe un scaun si m-am indreptat spre bucatarie. "Ryan explica-mi te rog frumos cum adica plecati cred ca plecam toti adica vin si eu" vocea imi tremura de nervi. "Nu vii." acesta era suparator de calm. "Ba vin. Cand plecam?" Nu mai puteam sa stau in picioare mult dar nu vroiam sa le arat asta nu eram slaba si puteam lupta. M-am apropiat de un scaun incercand sa merg normal, l-am tras mai apropare si m-am asezat comod. "Lily e mai bine sa stai aici cu Narcissa si sa stii ca toata familia Malfoy ramane, si ca sa iti raspund la intrebare plecam peste doua ore". Faptul ca familia mea ramanea acasa nu imi era suficient. "Vin si eu, va rog!" Aveam lacrimi in ochi dar nu vroiam sa cedez ma uitam la Alice cerandu-i ajutorul. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|