The last book.
|
31 Jan 2011, 16:45
|||
|
|||
Eram in continuare prinsi in acel dans incat credeam ca nimeni nu ne va putea deranja niciodata. Un farmec aparte cuprinse aceasta zi plina de magie si mister,insa se auzira niste pasi care se indreptau destul de apasat si rapid catre noi.
Pe langa ca ne-a intrerupt dansul acum imi era si frica, cu siguranta cineva auzise ca altcineva se afla aici. Nu imi doream sa ne gaseasca,era prea tarziu pentru a justifica intr-un mod stupid-un motiv : ca am venit sa cititm o carte. Bineinteles ca nimeni nu ne-ar crede. Cine ar fi crezut asa ceva? Cine ar fi crezut ca desi era trecut de miezul noptii cu mult noi am venit aici pentru a invata la ceva sau pur si simplu pentru a citi? Am intrat din nou sub pelerina iar acei pasi se auzeau tot mai aproape pana cand striga exact la doi metri in fata noastra: ~Cine e acolo???~ Am inghitit in sec si m-am cutremurat deodata..Nu stiam ce sa fac. Inconstient ne-am apropiat mai mult...Si puteam sa jur ca si acea persoana la fel. Ma intrebam oare cine este? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Read a book until you go | Agnes Marie Lovel | 6 | 1,762 |
31 Jan 2012, 23:08 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Read a book.... | Sophie Bilson | 9 | 2,568 |
09 Feb 2011, 23:36 Last Post: Shayera Holl |
|
Looking for an old book | Valentino Gaunt | 17 | 2,840 |