Sclipiri de aur
|
31 Jan 2011, 18:24
|||
|
|||
"-Nu, nu chiar"chicoti aratand cu mainile spre ea."Sunt prea... lipsita de putere fizica pentru competitii. Am vrut acum cativa ani sa particip la Duelurile Vrajitorilor, dar nu m-au acceptat, pe motiv ca sunt prea scunda. Oricum, ma axez acum numai pe zbor si Vajthat"Daca ea a fost eliminata ca era prea scunda inseamna ca daca mi-as fi incercat si eu norocul as fi fost eliminata din prima privire fara sa spun macar cum ma cheama sau ce an sunt,pentru ca nu sunt buna mai la nimic,nici la dueluri si nici la Vajthat.
"-Oare eu de ce am fost chemata la Hogwarts?Tu esti mai buna la orice decat mine."am schitat un zambet.Aceasi intrebare mi-o pun si acuma de ce nu am ramas acasa cu parintii mei asa de "iubitori" ma bucuram ca Tamara a vrut sa ma primeasca la ea acasa. "-Dar daca ai fi sa castigi un trofeu la ce ti-ai dori?"Dar la trofeu nu ma gandisem niciodata pana acuma,in Lumea Incuiatilor castigasem niste diplome si o medalie,dar pentru mine nu prea insemnau mai nimica,erau doar o bucata grea si niste hartii. -Tamara Keyanna Riley clone- ![]() We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.
♥Ignorance. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|