Lectia I - Grija fata de Creaturile Magice
31 Jan 2011, 19:29
"Brrr, Inferi." mi-am zis in sinea mea. Nu suportam ideea animarii unor cadavre. Genera mai mult decat repulsie - groaza chiar. Insa in minte mi-a rasarit o intrebare, asa ca am ridicat mana si am articulat, cu ochii mariti de spaima:
- Insa... Inferii nu ar putea fi considerati mai mult decat niste creaturi? Adica... au fost odata vrajitori, nu? Sau trupul, pentru un vrajitor, poate fi considerat doar un recipient, care este "golit" atunci cand sufletul il paraseste? Adica ma scuzati, dar nu inteleg de ce trebuie sa studiem ceva atat de.... adica atat de... urat... la orele acestea.
Am sperat sa nu fi zis vreo tampenie. Problema fusese destul de dezbatuta la mine acasa si imi provoca greata, insa nu imi puteam infrange curiozitatea.
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Re: Lectia I - Grija fata de Creaturile Magice - by Crysella Blythe - 31 Jan 2011, 19:29

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia II-Creaturilor Magice si Incuiatii Edward Kiranov 6 1,486 08 Sep 2011, 20:30
Last Post: Isolde du Maurier
  Lectia I- Clasificarea Creaturilor Magice Edward Kiranov 25 4,543 28 Jul 2011, 18:57
Last Post: Desiree Rose Goth
  Lectia I - Lordul Smoala Ginny Malfoy 31 4,808 29 Jan 2010, 15:37
Last Post: Isabella River