Lectia VIII
|
31 Jan 2011, 23:15
|||
|
|||
"Ma scuzati.", am izbucnit eu, facandu-l pe baiatul din fata clasei sa se dezconcentreze. Parea destul de stresat. I-am zambit timid, dupa care i-am adresat cateva cuvinte pline de sens, desi putin rautacioase :
"Frica de esec ... asa-i ?" Nu imi raspunse, dar vedeam cu muschii i se incordau si devenea din ce in ce mai rigid. "Crystal D. Shirley unde te crezi ?", ma apostrofa doamna profesoara. 'Unde vreau eu sa fiu ... acolo ma cred.', am gandit eu neindraznind sa rostesc cuvitele ce mi se asternusera pe buze. Doar am zambit si mi-am indreptat ochii spre pamant incercand sa par cat mai rusinata. O vedeam pe Rose ... aaa Doamna Profesoara cum ofta. Stiam ca ura sa ma certe, dar cand viata-ti ofera un zmeu ... nu ai ce sa faci - il inaiti in vant mereu ! "Pot sa ...", am inceput incet. "Da, du-te !", isi iesi Rosalie din fire. M-am asezat incet langa locul unde statea Luke, vazand ca baiatul ma masura din priviri, dar nu-mi pasa, caci uneori adoram sa necajesc bobocii. Am mai stat o clipa, privindu-i pe toti cei prezenti, dupa care mi-am reluat masca oficiala - serioasa, bine-dispusa, hotarata. "Doamna profesoara, dupa ce Luke cuteaza sa zica ceea ce doreste as avea o intrebare." OOC : Luke, nu am nimic personal cu tine, dar personajul meu nu s-a trezit bine in dimineata( ma rog ... la a 3 a ora ) cand trebuia sa mergem la Previziuni despre viiitor. :-) Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|