~Lonely Road
|
31 Jan 2011, 23:58
|||
|
|||
Suna atat de tentant ceea ce tocmai rostise , dar nu era timp pentru astfel de glume . Desi riscam destul de mult , am luat sticla de JB din mana ei si am inceput sa alerg .
Cercetasa ma intrecuse , bineinteles , deoarece ea nu era nevoia sa care dupa ea inca 5 litri de bautura , dar totusi nu ma plangeam . Credeam ca pasii din urma noastra se pierdusera in noapte , dar ma inselasem amarnic. Urmaritorul nostru incepuse sa alerge , si chiar daca noi eram cu cativa metri in fata lui , ii simteam din ce in ce mai tare forta cu care calca peste stratul de zapada. " - Pe aici ! " , am strigat spre Dess , dar era prea tarziu . Ea o luase in directia opusa . Am incercat sa ma strecor printre niste copaci , dar unul dintre ei ma lovi direct in fata. Am simtit cum corpul meu se prabuseste in neant , fara sa stiu macar unde ma duc . Auzeam undeva departe niste pasi , apoi totul se intuneca in jurul meu . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Road to Death | Mylene Lycoris OddCat | 2 | 1,054 |
22 Aug 2010, 13:45 Last Post: Mylene Lycoris OddCat |