In umbra singuratatii
|
01 Feb 2011, 00:37
|||
|
|||
Am zambit ducandu-ma la Narcissa. Imi placea mult regula:"folositi numai blesteme de neiertat".
Mi-am luat matusa de mana si am Disparut. Dupa patru-cinci secunde am aparut intr-un loc din Hogsmeade pe care nu il cunosteam si fiind intuneric nu imi puteam da seama pe unde ne aflam. Incet vedeam siluate care apareau in intuneric. Am vazut ca bagheta unuia se aprinse si imi facu semn. "Lumos"am soptit si eu si Narcissa odata. Stateam acolo asteptand cand deodata cineva ma prinse de gat si pe Narcissa la fel. M-am zbatut si l-am muscat pe Auror. Ii simteam gustul sangelui, mi-a dat drumos urland. "Imperio! Acum tu vei omora Aurori"i-am spus eu zambind. "Avada Kedavra!" Aurorul care o strangea pe Cissy de gat cazu la pamant. "E o ambuscada haide la Ryan" spuse Narcissa si ma lua de mana. Peste tot zburau plesteme de neiertat blesteme mai slabe si tot felul de vraji "Sectusempra!" alt auror cazu la pamant plin de sange. Narcissa striga innebunita "Ryan! Alice! Lily ei nu sunt aici. Crucio!" striga aceasta doborand alt Auror. Ajusesem dupa o casa mare si am dat acolo peste cativa Devoratori care torturau un Auror. "I-ati vazut pe Alice si Ryan?" i-am intrebat stergandu-mi sangele de pe obraz. "Nu dar Ryan e sigur bine iar daca Alice e cu el si ea e bine." Cand am auzit acestea m-am linistit si m-am dus iar la lupta razand si aruncand blesteme peste tot. Aurorii cadeau unul cate unul si nu prea vedeam Devoratori raniti chiar daca Aurorii aproape ne prinsesera intr-o ambuscada. Mai puteam observa si ca toti aveau cate o muscatura pe mana. "Morsmorde!" am strigat razand in hohote. minunatul Semn aparu pe cer. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|