In umbra singuratatii
|
01 Feb 2011, 00:57
|||
|
|||
Totul se petrecu atat de repede simteam cum treceam printr-un tub imens,insa dintr-o data nu mai puteam sa stau treaza simteam cum intreg trupul meu tanjea dupa putina odihna,iar apoi o durere imensa imi cuprinse intreg trupul facandu-ma sa tip.In cateva secunde ma rostogoleam pe pamantul umed.Ryan venii repede sa vada ce se intampla.
"Dumnezeule te-ai sectionat!"Imi spuse acesta in timp ce imi analiza o mana lipsita de carne.Tipam de durere si simteam ca era mult mai groaznic decat atunci cand cineva arunca blestemul Crucio asupra ta.L-am privit in ochii pe Ryan care ma privea disperat.Acesta baga mana in buzunarul robei care probabil era vrajit si scoase o sticluta pe care nu o mai vazusem pana atunci.Imi turna pe rana trei picaturi facandu-ma sa simt o racoare puternica.L-am strans de mana incepand sa imi revin. "Ryan unde suntem?"L-am intrebat deoarece nu recunosteam peisajul. "Alice crede-ma ca habar nu am!Cand te-am auzit tipand m-am oprit din Disparitie si am ajuns aici,insa nu e nimic dureaza 5 minute sa te refaci si disparem din nou,insa sper sa nu fie prea tarziu!"Nu imi venea sa cred ca din cauza mea se intampla asta asa ca i-am zis. "Ryan lasa-ma pe mine aici si dute si ii ajuta te rog apoi te vei intoarce si ma vei ajuta si pe mine!" "Alice e exclus Devoratorii aceia sunt buni vrajitori se vor descurca si stiu ca iti faci griji pentru Lily cum crede-ma ca si eu imi fac,insa daca va afla ca te-am lasat singura aici ma va omora ea pe mine!" "Ryan daca tii macar putin la viata mea te rog dute eu voi fi bine te asigur!"I-am spus implorandu-l.Acesta ma aseza langa un copac acoperindu-ma cu vraji de protectie spunandu-mi o vraja cu care le pot elimina in caz ca imi este rau si trece cineva.I-am zis ca voi fi bine vazandu-l Disparand in ceata. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|