Lectia VIII
|
01 Feb 2011, 13:06
|||
|
|||
Deodata realizasem. Privirea acea patrundea mai multe decat lasa Luke sa se vada. Acum imi pare rau, dar odata ce pusesem jos cartile nu mai aveam voie sa le retrag.
Luke inainta incet catre banca si se aseza langa mine intr-o liniste desavarsita. "Imi pare rau.", am soptit eu. Uram persoanele acelea care nu dadeau sansa altora, dar uneori pur si simplu nu ma puteam controla si sfarseam prin a cersi mila altora. "Esti mai puternic decat crezi. Tocmai m-ai invins.", am marturisit eu, vazand ca doamna profesoara nu era atenta. Puteam sa-mi continui discutia in voie. "Eiii. Uite-ma ! La fel de rea si de increzuta cum credeai ?", l- am intreat la fel de incet, aranjandu-mi suvitele rebele care cutezasera sa-mi scape la pieptanatul de dimineata. "Sunt ? Raspunde-mi ! Habar nu ai cat as suferi daca nu mi-ai raspunde. Stii ceea ce am facut a fost un mod de a ma apara. Un zid. ", am incheiat, uitandu-ma in alta directie pentru a-mi ascunde sinceritatea. Nu stiam de ce ii spuneam astfel de lucruri strainului aceluia care statea langa mine. Poate era doar instinctul. Nu stiam, dar oarecum eram multumita ca o facusem. Am oftat si mi-am scos un pergament din banca, dupa care am inceput sa scriu tot ceea ce visasem cu cateva seri inainte. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|