In umbra singuratatii
|
01 Feb 2011, 13:09
|||
|
|||
Eram in mijlocul luptei cand l-am vazut pe Ryan Aparand intr-un colt zambi cand vazu Semnul pe cer. M-am dus la el alergand:
"Iti place? Mie mi se pare reusit pentru prima data" desi toata lumea se lupta eu eram foarte fericita. "E frumos raspunse acesta"zambind si el. L-am incercuit m-am uitat in stanga in drepta dar Alice nu era. "Ryan te omor" i-am spus printre dinti cu bagheta spre el. Acesta isi scoase si el bagheta si incerca sa-mi explice: "S-a sectionat si m-a rugat sa o las acolo am pus vraji de protectie asupra ei si crede-ma ca nici nu este departe de aici" spuse repede. Am lasat bagheta jos si am privit cum ma cerceta. Aveam sange pe obraz si pe maini dar nu era al meu din fericire. As fi vrut totusi sa nu observe ca imi sangera piciorul. Cand am vazut ca-si muta privirile mai jos pe piciorul meu am facut cativa pasi inapoi. "Lily... stiu ca iti sangereaza piciorul" zise Ryan cu zambetul pe buze. "Nu e grav" i-am explicat. "Trebuie sa iei o pauza o aduc pe Narcissa la tine." "Nu nu nu, nu i-au nici o pauza am omorat patru am aruncat blestemul sectusempra pe trei l-am facut pe unul sa omoare Aurori si bineinteles am torturat cati am putut, nu ma pot opri acum ma simt prea bine" incercam sa ii spun. "Si ai uitat de Semn" spuse el zambind si aratand spre cer "Da ai dreptate am uitat" am ras. "Atunci hai inapoi la lupta" Nu-mi venea sa cred ce mi-a zis Ryan asta dar nu mai puteam sa stau pe ganduri asa ca am plecat din nou folosind doar blesteme de neiertat. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|