Childhood's
|
01 Feb 2011, 14:09
|||
|
|||
Privelistea era minunata, dar stiam ca de fapt in curand aveam sa ma trezesc si sa traiesc mai departe cu ideea ca totul a fost un vis, unul mult prea departe de realitate.
"Acum si aici. Foc sau apa ?", i-am spus eu, mai hotarata decat o facusem vreodata. Nu e o chestie pe viata. Nu mori, e doar un test. Trebuia sa aleaga, fiindca in viata alegeai - Viata sau Moarte. Nu exista viata fara de moarte, dar nici moarte fara de viata. Si atunci nu spui : 'Pai nu pot sa aleg.Atunci trebuie.' "Pana alegi. Iti voi pune o alta intrebare. Cine esti ? ", i-am spus incet, la ureche, insa mintea mea continua sa rationalizeze : 'In momentul de fata nu conteaza cine sunt, dar am ales calea de mijloc. Eu aici poposesc. Deocamdata, caci astazi am fot nevoita sa aleg si a fost groaznic.' "Nici nu stii cate ganduri se leaga de ziua de azi. Priveste si asculta. [center]Vantu-mi adie parul Si-mi fura suflul, Dar tot ceea ce conteaza Este ceea ce urmeaza. Incerc sa nu privesc inapoi, Sa vad ce se va-ntampla apoi, Sa-mi croiesc un viitor, Caci altfel mor. Vreau sa gasesc o cale Pe-a lumii carare, Ca sa uit al vremii dor, Dar nu mi-e usor. Intreaba-ma cine esti, Iti voi spune sa privesti. Lumea zambeste, Tu ce vezi ? Lumea biciuieste, Tu ce crezi ? Stii cine esti cu adevara, Ai stat si te-ai intrebat, Sau doar ma intrebi pe mine Fara sa fi cautat bine. Nu mi-ai raspuns si n-o vei face, Dar stiu ca inima ta nu tace Si stiu ca in viitor vei gasi scris, Priveste ti-am mai zis. Nu e de ajuns sa vezi, Trebuie sa privesti, sa crezi Ca odata vei stii Cine esti si cum vei fi."[/center] Am incheiat linistita, uitand de orice grija. In inima mea se instala o stare de pace totala. 'Pace mondiala.', am izbucnit eu in raz, nedezvaluindu-i Laylei la ce ma gandeam. Parea prea absorbita si coplesita de gandurile ei ca sa-mi mai observe copilariile. Da, eram copil si o stiam prea bine, caci : [center] Cui nu i-a mai ramas nimic de copil sau de nebun, a murit de mult. [/center] Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Childhood's - by Layla Wong - 26 Jan 2011, 20:31
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 26 Jan 2011, 20:56
Re: Childhood's - by Layla Wong - 27 Jan 2011, 17:48
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 27 Jan 2011, 22:49
Re: Childhood's - by Layla Wong - 27 Jan 2011, 23:17
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 29 Jan 2011, 03:24
Re: Childhood's - by Layla Wong - 29 Jan 2011, 03:56