Thread Closed 
Misiune de salvare
01 Feb 2011, 13:20
Mi-am pus o patura pe pamantul umed si rece si cu o patura m-am invelit deoarece era destul de frig.Mi-am lasat lampa sa lumineze si mi-am scos una din vechile si frumoasele mele carti.Am deschis prima pagina gandindu-ma ca va trebuii sa stau intreaga noapte treaza ceea ce nu era tocmai placut.Paginile cartilor zburau precum nebunele,iar eu simteam cum o toropeala ma cuprinde.Insa trebuia sa raman treaza pentru ca un moment de neatentie ma putea costa viata.Dupa cateva minute se auzi cateva voci care treceau pe langa bariera noastra de protectie.

"Nu ti-am zis sa nu ma mai lasi aici cu tampita asta?"Spuse o voce de femeie nervoasa.

"Kristen ce ai fi vrut sa fac imi tintea bagheta fix in coaste trebuia sa o omor!"Dumnezeule erau vrajitori si probabil si Devoratori.Am intrat in cort trezind-o pe Eva.

"Scumpo tezeste-te!"I-am zis foarte speriata.Aceasta ma urma inafara din cort unde ii putea auzi si ea pe acei oameni.

"Daca nu te bagai in fata mea o omoram pe nenorocita aia de Devoratoare,insa asa mai lasat cu ea ce vroiai sa fac nu pot sta cu mortii!"Conversatia lor era destul de ciudata si un pic neclara.Am intrebat-o pe Eva daca aceasta intelegea ceva,insa aceasta spuse ca nu.

"Stii ceva Will nu mai imi pasa acum vreau sa ma intorc din nou la sediu fiindca aurori nu imi vor spune nimic!"Spuse aceasta in timp ce barbatul o prinse de mana.

"Kristen eu...stai!Eu...!"Acesta incerca sa spuna ce,insa ea Disparuse de mult.

"Te iubesc!"Spuse acesta in timp ce dadu un pumn in aer,insa spre oroarea noastra pumnul il dadu in scutul nostru de protectie care il ataca aruncandu-l ca cativa metri departare.Acesta se sperie Disparand.

"Eva nu mai putem sta nici o secunda aici!Impacheteaza plecam chiar acum!"

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Misiune de salvare - by Alice Swan - 17 Jan 2011, 21:57
RE: Misiune de salvare - by Eva Milly Swan - 12 Apr 2011, 19:40
RE: Misiune de salvare - by Alice Swan - 12 Apr 2011, 19:50
Re: Misiune de salvare - by Eva Milly Swan - 18 Jan 2011, 00:28
Re: Misiune de salvare - by Alice Swan - 18 Jan 2011, 18:23
Re: Misiune de salvare - by Eva Milly Swan - 31 Jan 2011, 23:36
Re: Misiune de salvare - by Alice Swan - 01 Feb 2011, 13:20