In umbra singuratatii
|
01 Feb 2011, 14:33
|||
|
|||
I-am lasat nervoasa in urma pe Lily si pe Ryan ei nu ma puteau intelege.Intradevar tata era Devorator,insa acest barbat nu devenise auror fiindca asa dorise,ci pentru ca familia lui era incuiata si nu isi permitea sa il slujeasca pe El.
Eram atat de nervoasa incat am inceput sa ucid in stanga si in dreapta cautand aurorii. "Avara Kadavra!"Am strigat,iar unul cazu lat fara sa mai rasufle.Fumul Devoratorilor ma tinea departe de sol facandu-ma sa ma pot misca in voie. "Crucio!Imperio!Avara Kadravra!"Aceste blesteme erau singurele care imi ieseau din gura.Nu stiu exact catii am omorat torturat sau posedat,insa tot ce stiu ca acestia cadeau ca spicele de grau in fata baghetei mele.Eram plina de sange de la stropii marii si rosii care cadeau din trupurile aurorilor,insa nu imi pasa ma simteam oarba de furie si nici macar eu nu intelegeam de ce.M-am oprit pentru a trage putin aer in plamani simtit o mana pe spate.M-am intors vazandu-i chipul lui Ryan care parea foarte ingrijorat. "Alice te rog esti foarte nervoasa nu cred ca te face sa te simti prea bine!Mai fa o pauza te rog ii rezolvam noi pe ceilalti!" "Pauza de la ce?De la a fi Devorator imi pare rau,dar nu prea cred, eu am ales asta si ma bucur enorm ca am facut-o si daca pana acum nu paream nici macar viperina promit ca asta se va schimba radical!"I-am spus atacand un Devorator care era prin preajma. "Alice,Lily nu ti-a spus asta in nume de rau asa ca te rog nu fi supara pe ea!" "Pe Lily nu voi fi niciodata suparata si am inteles-o perfect, defapt sunt suparata pe ceea ce am facut si pe faptul ca l-am crutat pe idiotul acela si atata tot!"Ryan imi zambi fortat prizandu-ma de mana. "Alice cred ca batalia este pe sfarsite lasa-i pe ceilati sa se bucure macar de final si te rog haide sa ne intoarcem la sediu!"Mi-a spus acesta privindu-ma fix in ochii. "Stii de ce nu m-am putut bucura toata viata mea?De finalurile glorioase, asa ca te rog ramai aici si lasa-ne macar de asta sa ne bucuram daca de altceva nu putem!"I-am spus indepartandu-ma de el cautand-o pe Lily cu privira. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|