Lectia VIII
|
01 Feb 2011, 14:49
|||
|
|||
'Azi merg la prima mea ora de Previziuni despre viitor'am gandit eu in timp ce imi puneam intr-un rucsac mov,un pergament si o pana pentru a scrie.M-am incaltat cu cizmele mele preferate,luandu-mi roba de pe pat,iesind afara cu zambetul pe buze.M-am uitat sa vad cat e ceasu,observasem ca era foarte tarziu,am inceput sa alerg catre sala de clasa,impiedicandu-ma de cateva ori,dupa cateva minute de alergat ajunsem doar cu trei vanatai pe picioare.'Sala insfarsit'm-am uitam la usa lunadu-mi inima in dinti,am impins-o intrand in clasa bucuroasa,am privit sala pentru cateva secunde dupa am salutat-o pe doamna profesoara care era Rosalie.
"-Buna ziua domisoara profesoara!"am zambit eu lui Rose,am privit pentru cateva secunde bancile pentru a imi alege un loc,zarisem un scaun gol in spatele salii,in timp ce mergeam printre randuri,am salutat-o pe Ema,eram bucuroasa sa aflu ca si ea era la acest curs,mi-am scos pergamentul si pana,fiind atenta la ora. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|