Childhood's
|
01 Feb 2011, 14:59
|||
|
|||
"-Apa."am zis eu cunvinsa de ceea ce zic."-Apa pentru ca ea vindeca , e sensibila , te tine in viata si te face sa te pierzi in visare.Dar m-as minti in primul rand pe mine daca nu as alege si focul care te tine in viata , iti da caldura, senzualitate si reprezinta energie , pofta de viata."
Ma uita inainte la plapuma de zapada unde lasam urme de talpa facand o carare cat se poate de vizibila. "-Cine sunt eu?... Sunt doar o fata mica cu vise mari."am raspuns eu sec ridicandu-mi umerii in semn de nestinta si de parca ceea ce am zis era doar o banuiala.Pana la urma nici eu nu stiam cine sunt cu adevarat.Simteam si traiam snetimentele mele , ma afundam in vise si dorinte si credeam in intuitie care deseori se dovedea doar o alta imaginatie. "-Stii Cryss...cu ceva vreme in urma , un pictor m-a rugat sa imi fac portretul fara ca sa ma uit in oglinda.Eu nu stiam cum as putea incepe si evident ca oricine altcineva ma gandeam la cum arata fata mea." De data aceasta o fixam pe ea cu privirea pentru ca ii doream atentia maxima.Si ea se uita la mine asteptand sa continui ceea ce am inceput. "-Imediat mi-a aparut in minte o fotografie cu mine.Evindet ca daca eu sunt in fotografie sunt eu nu?" "-Cred ca da."zise ea un pic nesigura din pricina intrebarii mele simple.Uneori ceea ce pare cel mai simplu este cel mai greu. "-Dar m-am gandit ca eu nu sunt asa de simpla.Si imediat mi-a fugit imaginatia la ceva abstract.La inceput parea o idee destul de buna , dar imaginea care imi venea in cap era incolora.Am realizat ca daca vreau sa imi fac portretul nu trebe sa stiu cum arat , trebuie sa stiu cum sunt." Pentru o clipa se lasa lonistea intre noi , dar eu nu vroiam sa mai continui cu portretul meu.Pana la urma am gasit ce trebuie sa fac si am gasit care este adevarata mea fata si ce culori vreau sa folosesc.Nu m-am gandit , au venit pur si simplu. "-Daca te intreb tu cine esti , ai putea sa imi raspunzi cu incredere ? " No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Childhood's - by Layla Wong - 26 Jan 2011, 20:31
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 26 Jan 2011, 20:56
Re: Childhood's - by Layla Wong - 27 Jan 2011, 17:48
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 27 Jan 2011, 22:49
Re: Childhood's - by Layla Wong - 27 Jan 2011, 23:17
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 29 Jan 2011, 03:24
Re: Childhood's - by Layla Wong - 29 Jan 2011, 03:56
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 01 Feb 2011, 14:09