Lectia VIII
|
01 Feb 2011, 16:23
|||
|
|||
M-am asezat pe scaun aranjandu-mi lucrurile pe banca,staim ca nu o sa scriem,dar imi placea sa fiu pregatita oricand.Mi-am ridicat privirea pentru a fi atenta am ascultat-o pe Rose cui ii explica lui Luke semnificatia visului sau.Ma bucuram sa fiu la aceasta ora mai ales ca profesoara este Rosalie,ma incanta acest lucru.'Ce bine ca nu m-a pus sa ma prezint sau ceva,oricum cred ca toata lumea imi stie macar prenumele.'Dupa ce termina de vorbit am incercat sa ridic mana,dar cand prindeam privirea lui Rose pe mine,piteam mana dupa parul meu saten si lung.Nu stiam daca avea destul curaj sa povestesc un vis ciudat de-al meu,stiam ca ma inscrisem la acest curs pentru ca ma interesa acest subiect si doream sa aud povestile celorlalti elevi inscrisi,dar daca nu prindeam curaj,degeaba mai intrasem in sala.'Tamara nu va rade nimeni de tine.'mintea mea incerca sa ma inveseleasca catusi de putin si sa ma faca sa ridic mana pentru a spune si eu ceva.
Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|