Razboi nedeclarat...
01 Feb 2011, 20:09
OOC: Fara deci si whatever .

Parerea mea despre idee o sti deja.Ideea este geniala , chiar imi place si mai ales ca este vorba despre Cuba , care imi aduce aminte de un film superb pentrecut acolo.Ma rog , nu asta e important acum.
Ideea e ca Aylee aici chiar are dreptate.Faza cu America , SUA si asa.Adica nu are cum sa mearga din Cuba in America si apoi in SUA , e ca si cand ai zice ca au plecat din Romania sa ajunga in Bucuresti. Intelegi tu care e faza.
Apoi sunt unele chestii care au fost formulate destul de bine , cum ar fi :
"De mic copil am invat sa lupt...sa lupt intr-un razboi ce nu-mi apartinea." sau "Viata pare frumoasa,dar mereu te doboara." - cam astea suna bine.
Partea cu stramosii erau implicati , dar totul incepe de la tata. Nu ai ce sa intelegi din next , aici ai foarmulat tu gresit sau chiar nu are nici o logica.
Partea asta m-a amuzat si pe mine : "cel mai Fuentes dintre Fuentes-i,adica cu Esteban Fuentes." - Cum sa fie cel mai Fuentes dintre Funntes-i ? , poti sa zici la o portocala ca este ceea mai portocala dintre toate? ...Nu , nu poti. Eventual puteai sa zici ca el era cel mai frumos , cel mai destept , cel mai...ce stiu eu. Dar asa nu suna bine deloc.
Inca odata ideea imi place , dar ai scris prea simplu si cumva este fara "magia" aia care m-ar putea face sa citesc mai departe. Eventual in next sa scrii mai bine formulat (ca nu toti sunte tu si nu toti suntem eu, si nu toti suntem Michael Jackson) , asa ca trebe sa scrii asa sa inteleaga toti despre ce e vorba.

No music = No life!

Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!

To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Razboi nedeclarat... - by Dianne D. McLarren - 15 Jan 2011, 20:22
Re: Razboi nedeclarat... - by Aylee L. Lovel - 28 Jan 2011, 13:31
Re: Razboi nedeclarat... - by Aylee L. Lovel - 28 Jan 2011, 21:39
Re: Razboi nedeclarat... - by Layla Wong - 01 Feb 2011, 20:09
Re: Razboi nedeclarat... - by Georgia Harris - 24 Feb 2011, 14:07