Ha...??
|
01 Feb 2011, 20:53
|||
|
|||
Eram disperata.Imi cautam pisica pe care nu o vazusem de foarte mult timp si imi faceam griji pentru ea.Pisica aceea mereu reusea sa imi aminteasca ca orice rau trece si ca in lume e mai bine sa privesti partea buna a lucrurilor.Pisica mea se numeste Tomorrow si nu intamplator.Mereu cand o strangeam in brate ziceam ca "maine" va fi mai bine.De cand eram un mic copil ma ajutase enorm aceasta finta incredibila care pare a fi numai o pisica , dar este mult mai mult de atat.Si acum disparuse.
"-Nu imi vine sa cred."am oftat eu aproape plangand , dar bineinteles ca orgoliul meu nu permitea lacrimi la vazul tuturor. Imi cautam prietena micuta sperand ca observ ceva semn lasat de ea.In fata mea se zarise hambarul bufnitelor si atunci mi-a pica fisa. "-Normal." Am fugit repede catre hambar sperand ca intuitia feminina stricata sa nu dea gres si de data aceasta.Am alergat lasandu-mi parul sa fie ciufulit in mii de directi. Si asa cui ii mai pasa cum arata parul daca pisica mea ma vedea la fel de ciufulita cum ma vedeam numai ea in fiecare dimineata.Am deschis incet usa nu cumva sa deranjez pe cineva , doar pana la urma stiam ca bufnitlele isi au si ele somnul si cui ii place sa fie trezit? O zic din proria experienta. Inauntru era o bezna totala si ce bine ca si pisica mea era neagra , sigur se va forma un contrast si o voi gasi repede , am gandit eu un pic dezamagita de situatie. "-Trebe sa fie pe aici pe undeva." Pisica mea adora sa stea cu bufnitele si intr-un mod ciudat nici ele nu au nimic cu pisica mea. "-Ok , daca ea este aici va stii ca si eu sunt aici.dar pisica mea e smechera , mereu ii place sa se joace cu mintea mea." vorbeam eu de una singura fiind convinsa ca nimeni nu se mai afla aici.Eventual puteam sa dau peste ingrijitorul hambarului , dar pe aici se stie care este capacitatea mea mentala.M-am pus jos in genunchi urmarind aproximativ pasii ei.Pana cand... "-Ce naiba?"a intrebat o voce usor iritata fiind intrerupta din conversatie. Am ridicat incet capul pana am dat de o viperina prea bine cunoscuta. "-Ayleee..."am zis eu in soapta.M-am ridicat de pe jos scuturandu-ma se praf. "-Tu ce faci aici?"intreba Dia surprinsa de persoana mea care tocami se ridicase ca prin minune de pe jos. "-Verificam cat de bine a curatat Aylee pe jos...excelenta treaba." am facut eu mica gluma dupa care am continuat cu adevaratul motiv.."...defapt imi caut pisica." "-La bufnite?"intreba ironica viperina mea draga. "-Pe aici pe undeva." No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Ha...?? - by Dianne D. McLarren - 01 Feb 2011, 20:25
Re: Ha...?? - by Aylee L. Lovel - 01 Feb 2011, 20:49
Re: Ha...?? - by Layla Wong - 01 Feb 2011, 20:53
Re: Ha...?? - by Aylee L. Lovel - 02 Feb 2011, 18:27
Re: Ha...?? - by Layla Wong - 02 Feb 2011, 19:06
Re: Ha...?? - by Dianne D. McLarren - 04 Feb 2011, 22:48
Re: Ha...?? - by Layla Wong - 05 Feb 2011, 14:09
Re: Ha...?? - by Aylee L. Lovel - 12 Feb 2011, 15:53