Sclipiri de aur
|
01 Feb 2011, 19:57
|||
|
|||
“-Nu am participat din pacate,nu aveam o rochie cu care sa vin la petrecere si nu doream sa ma fac de ras in fata ator elevi si in fata profesorilor,as fi fost subiectul de barfa al Hogwarts-ului.”am spus eu dand din cap,o observasem pe Ema cum se uita pentru o secunda urat la mine dupa revenidu-si pana si intrebarea sa ma facu sa tresar,o spuse foarte tare de rasuna in toata sala.
“-Ce sa intamplat?”am intrebat-o eu ingrijorata.”Poti avea incredere in mine.”i-am zambit eu prefacandu-ma ca imi trag cu fermoar la gura,speram sa o inveselesc catusi de putin.Doream sa o vad vesela,si puteam tine un secret niciodata nu mi se intamplase sa spun unul din greseala,a doua zi le uitam.Am astept-o pe Ema sa imi raspunda la intrebare poate revenindu-si. Nu stiam ce se intamplase la petrecerea de Revelion,nu fusem la ea si nici Tamara,a preferat sa stea afara langa Lac cantand si gandinu-se,imi spunea ca dorea sa fie singura o noapte intreaga,dupa cum imi povestise intr-o seara cand ploua puternic,si nu aveam ce face. -Tamara Keyanna Riley clone- ![]() We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.
♥Ignorance. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|