Lectia VIII
|
01 Feb 2011, 21:46
|||
|
|||
Am ascultat intrebarea Diannei si mi s-a parut foarte interesanta asa ca i-am raspuns zambind:
"Da,pai raspunsul la intrebarea ta este foarte simplu. Cei care nu vad isi creaza propriile imagini. Unii ating fetele oamenilor pentru a ii 'cunoaste' si mai apoi pot visa respectivele persoane cum si-au imaginat ei. 10 puncte Astropufilor. " Am ascultat si intrebarea Emei si m-am bucurat cand am observat ca elevii au inceput sa raspunda la ora asa ca i-am raspuns pe acelasi ton ca mai devreme: "Majoritatea Incuiatilor spun ca aceste blesteme de vise exista,dar unii cred ca sunt superstitii. Snurul alb si rosu sunt o traditie la ei care o folosesc cam pe la inceput de luna martie,nu are neaparat o legatura cu aceste 'blesteme de vise'. Pot fi considerate niste simple superstitii. 10 puncte Ochilor-de-Soim." Apoi i-am raspuns si lui Robby: "Incuiatii cred foarte mult in astfel de superstitii si unii chiar fara sa isi dea seama cheama ghinionul dand crezare acestor superstitii care sunt create de stramosii Incuiatilor doar pentru a-i speria pe cei din jur. 10 puncte Cercetasilor." De data aceasta nu m-am mai asezat la catedra, ci am ramas in mijlocul clasei pentru a putea observa toti elevii si pentru a putea raspunde la intrebarile lor. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|