Dezlegand misterul
|
01 Feb 2011, 22:35
|||
|
|||
Ceva imi striga in minte ca nu trebuie sa fac asta. O iubeam pe Rose si as proteja-o ca pe orice alt membru al familiei, dar simteam ca e mai bine daca ii arat acum. Am cautat iar in buzunare si am scos bucata de roba neagra, cu sigla Ochilor-de-Soim sclipind pe ea. Sub pasarea maiestoasa se aflau cusute cu ata albastra initialele S.E.
" - Asta a fost in cutie. Silvie Ergentante, fosta eleva la Hogwarts. A renuntat la studii, dar din cate am inteles, nimeni nu stie de ce." Se auzi un oftat prelung. Pentru o clipa, am crezut ca e Rose, dar cand si ea se uita la mine, cu gura perfect nemiscata... " - Nu am putut niciodata sa ma despart de locul acesta... Nu am renuntat la studii pentru ca am vrut, ci pentru ca am fost obligata" M-am intors pe calcaie. O fata argintie stralucitoare, o fantoma, se rezema pe o biblioteca inalta. Era de o frumusete imposibila. Ochii candva de culoare deschisa, probabil albastri sau verzi (era greu de spus asta din moment ce acum aveau nuante luminoase de argintiu) ne priveau cu tristete. Gura potrivit de mica si rotunda, cu buze pline, creea un echilibru armonios cu pometii. Parul inchis, dar nu foarte, ii cadea intr-o cascadausor buclata pana in dreptul pieptului, unde se putea vedea ruptura robei. Ii lipsea emblema casei. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|