Sclipiri de aur
|
01 Feb 2011, 21:35
|||
|
|||
‚Petrecere de Sfantul Valentin’ma gandeam eu la ideea Emei,eu eram de acord dar nu stiam parerea Tamarei,nu prea iubea aceasta sarbatoare de cand avea o problema cu subiectul sarbatorii.Dar cand va auzi ca va avea sansa sa cante in fata scolii,va muri de fericire si nerabdare.
„-Minunat,eu sunt de acord cu aceasta petrecere ar fi nemaipomenit,Tamara se va bucura nespus de mult,veti canta amadoua,poate faceti vreun duet,ea canta la chitara si tu la pian.”i-am zambit eu Emei.Dar nu prea stiam cum sa organizam aceasta petrecere,nu stiam daca aveam sa fim luate in serios. „-Dar Ema cum vom organiza petrecerea?Nu ar trebui sa intrebam profesori despre aceasta idee?”am asteptat raspunsul fetei gandindu-ma ca ar trebui sa mergem si toate trei sa ne luam rochii si pantofii pentru petrecere daca va fi de acord cineva cu party-ul de Sfantul Valentin.Tamara ma va imbratisa cand va auzi de cumparaturi.Am ras la gandul acesta. -Tamara Keyanna Riley clone- ![]() We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.
♥Ignorance. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|