Lectia VIII
|
02 Feb 2011, 13:11
|||
|
|||
Toata ora am stat ascunsa in una dintre ultimele banci. Nu cunosteam pe nimeni si in plus era prima mea zi in care sunt eleva la "Previziuni despre viitor". In afara de Rosalie toata lumea mi se pare necunoscuta. Nici macar nu stiu daca am mai vazut pe cineva pe holurile castelului. Am observat ca majoritatea colegilor mei au pus cate-o intrebare si pe parcursul orei m-am tot uitat la ei si am fost atenta la raspunsuri trecandu-mi pe pergament raspunsurile.
Am ridicat mana si doamna profesoara mi-a permis sa vorbesc asa ca am continuat: "Pe intreg parcursul orei am observat ca s-a vorbit despre vise..La inceputul orei ne-ati spus ca vom vorbi despre orice si despre parerile elevilor despre ora dumneavoastra..Ma macina o intrebare..Este prima mea ora deci imi pare rau daca s-a mai discutat despre ceea ce am sa intreb..Incuiatii cred in tarot? Intreb acest lucru fiindca stiu o persoana Incuiata...care a pomenit de ;cartile de tarot;." M-am asezat inapoi in banca asteptand un raspuns din partea Rosaliei. ![]() Rosalie Alden's clone~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|